RT Dominion - шаблон joomla Скрипты
02 Jun, 2020

Web Design

Το 2007 αρχίσαμε να δραστηριοποιούμαστε και στο τομέα του σχεδιασμού ιστοσελίδων, στατικών ή και δυναμικών, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες και το γούστο του κάθε πελάτη.

Η εταιρική παρουσίαση μέσω μιας ιστοσελίδας είναι πολύ σημαντική υπόθεση μιας και όλοι πλέον περνάνε αρκετό από το καθημερινό τους χρόνο μπροστά σε ένα υπολογιστή , ένα tablet ή ακόμα και ενα κινητό.

Η διαδικτυακή ενημέρωση έχει προχωρήσει πάρα πολύ στην εποχή μας και ίσως είναι η μεγαλύτερη σε απήχηση επιλογή ανεξαρτήτως ηλικίας.

Καθημερινά ακούμε να λένε για διάφορα θέματα και η πιο σύνηθες απαντήσεις είναι <<θα το ψάξω στο internet>> ή <<θα το βρω online>>.

Δυστυχώς αυτο είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλες εταιρίες που κατέιχαν το μονοπώλιο στο σχεδιασμό ιστοσελίδων να εκμεταλλευτούν το γεγονός της ζήτησης και να παρέχουν τις υπηρεσίες τους για υπέρογκα ποσά για αχρείαστες υπηρεσίες.

Στην εταιρεία μας, <<XP-Spot>> εξ' αρχής προσπαθήσαμε να δώσουμε στο κόσμο να καταλάβει , τι πραγματικά χρειάζεται και τι έχει ανάγκη η επιχείρησή του με σκοπό να αποφύγει τα περιττά έξοδα χωρίς φυσικά να κάνουμε περικοπές στο σχεδιασμό και στη καλαισθησία. Φυσικά πάντα το τελικό αποτέλεσμα είναι καθαρά θέμα δικού σας γούστου και επιλογής.

Ο σχεδιασμός μιας ιστοσελίδας όμως δεν έχει να κάνει μόνο με εταιρικές παρουσιάσεις και προφίλ. Περιλαμβάνει από προσωπική παρουσίαση (βιογραφικό, blog κτλπ), ηλεκτρονικά καταστήματα, οδηγούς αγοράς ή διασκέδασης και άλλα πολλά.

Αν λοιπόν έχετε μια ιδέα που θα θέλατε να τη δείτε <<online>> μη διστάσετε να μας καλέσετε, και εμείς θα προσπαθήσουμε να την υλοποιήσουμε στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς.

 

Η κατασκευή ιστοσελίδας και η διαμόρφωση του κόστους

Όταν θα πάρετε την απόφαση για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, χρειάζεστε ανάλυση του κοστολόγιου χωρίς τεχνικούς όρους.

Τα κόστη χωρίζονται συνοπτικά σε:

Γραφιστικό κόστος: Περιλαμβάνει τα στατικά και κινούμενα γραφικά της ιστοσελίδας ώστε η κατασκευή της να γίνει όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακή με βάσει πάντα την εταιρική και προϊοντική ταυρότητα του πελάτη. Η σχεδιαστική λογική πρέπει πάντα να περιλμβάνει την ταχύτητα κατεβάσματος της ιστοσελίδας και την εύκολη πλοήγηση του επισκέπτη.

Προγραμματιστικό κόστος: Περιλαμβάνει το κομμάτι της κατασκευής της ιστοσελίδας που αφορά τον κώδικα του site, δηλαδή το <<χτίσιμο>> των λειτουργιών για τον επιστέπτη αλλά και για τον διαχειριστη της ιστοσελίδας. Είναι σημαντική η σωστή αρχιτεκτονική του κώδικα αλλά και η σωστή εκτέλεση του, ώστε να έχουμε γρήγορες και χωρίς λάθη λειτουργίες.

Κόστος προώθησης στις μηχανές αναζήτησης: Περιλαμβάνει την πολύ σημαντική διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας ή αλλιώς το SEO (Search Engine Optimization) του site. H άρτια κατασκευή της ιστοσελίδας δεν φτάνει από μόνη της για να φέρει στο site αποτελέσματα. Χρειάζεται σωστή προώθηση στις μηχανές αναζήτησης, και κυρίως στο Google που κατέχει μονοπώλιακό ρόλο στις αναζητήσεις παγκοσμίως και στην Ελλάδα.

Κόστος διαδικτυακής διαφήμισης: Περιλαμβάνει την προώθηση της ιστοσελίδας σε άλλα διαδικτυακά μέσα εκτός των μηχανών αναζήτησης. Πολύ συμαντικό ρόλο πλέον στην προώθηση των ιστοσελίδων έχουν τα community sites όπως το Facebook, MySpace και άλλοι κόμβοι όπως το youtube. Επίσης, ενέργειες που θα μπουρούσαν να κάνουν γνωστή την ιστοσελίδα σας είναι η μαζική αποστολή Newsletters (Email marketing), τοποθέτηση banners σε portals, h vortals ειδικού τύπου και ενδιαφέροντος.

Κόστος συντήρησης της ιστοσελίδας: Περιλαμβάνει την φιλοξενία και τεχνική υποστήριξη του δικτυακού σας τόπου με μοναδικό στόχο την αδιάλλειπτη (100% uptime) και ταχύτατη λειτουργία του site σας. Η πετυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας πρέπει να συνοδεύεται πάντα από ταχύτατους servers και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

Δείγματα της δουλειάς μας μπορείτε να δείτε εδώ.

Game News

  • LEGO Jurassic World
      LEGO Jurassic World   Όταν το 1993 ο Steven Spielberg έκανε το θαύμα του με το Jurassic Park όλος ο κόσμος είχε να μιλάει για τα κτηνώδες...
  • Bard, the Wandering Caretaker, revealed
      Bard The Wandering Caretaker The celestial vagabond known only as Bard dwells beyond the physical universe in realms unknown to man. Manifesting when others threaten the cosmic equilibrium,...
  • DJ Sona Revealed
    DJ Sona Revealed DROP THE BEAT ULTIMATE EXPRESSION DJ Sona’s hijacking the airwaves! Sona transforms League’s music into high-energy Kinetic beats, hard-hitting Concussive rhythms and atmospheric...

Καταχωρηση Domain

Καταχώρησε το δικό σου domain name εδω!

Register your Domain

Who's Online

We have 3 guests and no members online

Web Design Portfolio

Πατήστε για μερικά δείγματα της δουλειάς μας.

Portfolio

Προσφορες Web Design

Προσφορές Σχεδιασμού Ιστοσελίδας.

Web Offers

επισκεψεις απο μαρτιο 2015

27547
34Dot204Dot176Dot125
UNITED STATES
US